Navigatie menu  
 

 
   ■ home   ■ verzekeringen   ■ hypotheken    pensioenen  
 
   
 verzekerd bij Brouwer!

Het verzekeren van uw zakelijke en/of persoonlijke belangen is een vertrouwenskwestie. Het is daarom dat wij in overleg met u tot een juiste risicoanalyse komen waarna door ons een passend verzekeringsprodukt wordt aangedragen. Dit proces wordt periodiek herhaald door middel van persoonlijke contacten en/of mailingen, waarbij ook de actualiteit van uw dekkingen wordt getoetst. Waar nodig adviseren wij u tot het nemen van preventieve maatregelen; voorkomen is immers beter dan genezen.

Teneinde de belangen van onze clienten zoveel mogelijk veilig te stellen werken wij uitsluitend samen met solide verzekerings maatschappijen die klantgerichte polissen bieden. Uiteraard wordt hierbij gelet op een juiste balans tussen premie en polisvoorwaarden. Wij letten erop dat u zich niet oververzekert en daardoor teveel premie betaalt of onderverzekert waarbij een juiste schade-uitkering gevaar loopt. Ook houden wij ons op de hoogte van marktontwikkelingen die voor u van belang zijn.
Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren waardoor u schade lijdt, dan wilt u natuurlijk dat alles zo snel mogelijk geregeld wordt. U heeft op dat moment tenslotte al genoeg zorgen. Wij zorgen dan ook voor de juiste begeleiding zodat het gehele proces tot schadeloosstelling snel en conform de polisvoorwaarden wordt afgehandeld. Wij begrijpen immers als geen ander dat u juist in geval van schade op ons rekent!

 
 

 
 
gerelateerde onderwerpen: Verzekeringen
 Alle verzekeringen op een rij
 ons email adres: particulieren@segurosbrouwer.com
 ons email adres: bedrijven@segurosbrouwer.com
 
 
   

   

 
 
 
                          design and development by mediaone